Coaching & Consultancy

Uw probleem = Ons probleem

Je kent ze vast wel: Van die mensen die zeggen dat je van jouw probleem niet hun probleem moet maken. Wij vinden het heerlijk om je te helpen want wij houden van problemen! Creatieve oplossingen aandragen voor complexe vraagstukken is onze specialiteit!

  • Ben je van plan een nieuw bedrijf te openen?
  • Wil je meer omzet en meer winst genereren?
  • Wil je je inkoop op orde brengen en je marges verbeteren?
  • Weet je je geen raad met ongemotiveerd personeel?
  • Heb je andere, specifieke problemen waar je tegenaan loopt?

Gastvrijheidstraject

Onze experts hebben ruime ervaring in het begeleiden van een gastvrijheidstraject op maat in tal van organisaties. Van ziekenhuizen, zorginstellingen, horecagroepen tot hotels. Wij zijn er om het allerbeste uit medewerkers te halen en jouw bedrijf maximaal te laten presteren. Met gastvrijheid als middel, als verbindende factor tussen management, medewerkers en gasten.

Een traject verschilt per onderneming, maar bestaat wel uit een aantal vaste bouwstenen. Zo kunnen wij na een traject duidelijk de resultaten meten en de effecten van ons traject zichtbaar maken. Want het gaat uiteindelijk om een meetbaar resultaat.

Door ons brede netwerk, partnerships en ruime ervaring zijn wij een sparringpartner die naast je staat. Wij gaan er 100% voor om het beste uit jouw business te halen. Samen dus, zij aan zij.

Gastvrijheidstraject

Duurzaam

Duurzaam

Een coaching & consultancy traject bestaat gemiddeld uit 3 tot 6 sessies. Tussen de sessies wordt genoeg tijd genomen om nieuwe kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen. Onze coach begeleidt de leidinggevende na de sessies een aantal weken om alle nieuwe kennis en ervaring duurzaam en blijvend te implementeren.

Doelgericht

Ieder coachingstraject bestaat uit financiƫle en niet financiƫle doelstellingen.

Wij zullen tijdens de intake samen deze doelstellingen formuleren en vastleggen op basis van een 0-meting. Sommige doelen zullen zwaarder wegen dan andere. En we bepalen per doel op welke termijn de verschillen voelbaar moeten zijn. Omzetgerelateerde doelen zijn direct meetbaar. Andere doelen hebben meer tijd nodig. Wij begeleiden je tot alle doelen bereikt zijn.

Doelgericht

Resultaten

Operationele verbetering
Waardevolle bedrijfsinformatie verzameld en verwerkt door de coaches en consultant
Duurzaam coachingstraject
Gegarandeerde omzetverhoging
Duidelijke doelstellingen
Meet- en voelbare resultaten