Blogs

De cateringbranche maakt zware tijden door

De cateringbranche maakt zware tijden door

De cateringbranche maakt zware tijden door. Het landschap in deze branche zal voorgoed veranderen doordat mensen meer thuis zullen werken en de functie van een bedrijfsrestaurant verandert.

Lees meer

“Als wij onze krachten bundelen, kunnen we de wereld aan”

“Als wij onze krachten bundelen, kunnen we de wereld aan”

Ondernemers Patrick Treichl, horecatijger, en multimediaproducent Liam Joy Niemeijer bundelen hun kracht in een bedrijf om horecapersoneel te trainen in gastvrijheid. Het loopt anders.

Lees meer

Niels Arntz: “Temper, een digitaal prikbord voor flexibele bijverdieners.”

Niels Arntz: “Temper, een digitaal prikbord voor flexibele bijverdieners.”

Niels Arntz (33), voormalig barman, vader van twee en medeoprichter van het platform Temper aan het woord. Tijdens zijn studie Bedrijfskunde verdiende hij bij in ‘de mooiste sector van Nederland’, de horeca. Hard werken, met veel plezier.

Lees meer

Strijdplan voor de heropening! Hogere gastbeleving = hogere omzet

Strijdplan voor de heropening! Hogere gastbeleving = hogere omzet

Je verkoopt als ondernemer je diensten en service. En die hebben een waarde. Als jij goed jouw toegevoegde waarde kunt onderbouwen, kun je daar een tarief voor vragen die representatief is voor de waarde die jij meebrengt.

Lees meer

Kennis is goud!

Kennis is goud!

Je verkoopt als ondernemer je diensten en service. En die hebben een waarde. Als jij goed jouw toegevoegde waarde kunt onderbouwen, kun je daar een tarief voor vragen die representatief is voor de waarde die jij meebrengt.

Lees meer

Wat is emotionele gastvrijheid?

Wat is emotionele gastvrijheid?

Emotionele gastvrijheid betekent niet dat je huilend een biertje moet tappen. Gelukkig maar. Het is eigenlijk de basisdefinitie van gastvrijheid zoals iedereen het kent. Het gaat over gastvrijheid op gevoelsniveau...

Lees meer

De Gastvrijheidsformule

De Gastvrijheidsformule

Beste horecaondernemer. Jij hebt een bedrijf in de bedrijfssector die in Nederland de Horeca heet. Een samentrekking van de woorden hotel, restaurant en cafe. Maar weet je ook hoe jouw sector in het Engels wordt genoemd? ...

Lees meer

Wijze lessen over een eeuwenoude anderhalfmetersamenleving

Wijze lessen over een eeuwenoude anderhalfmetersamenleving

In Tokyo, een stad groter dan New York, is maar een fractie van de bevolking positief getest op COVID-19. En dat terwijl in het Land van de rijzende zon het dagelijks leven haast onverstoorbaar doorgaat. Hoe zit dat?...

Lees meer

Krijg tot 80% van onze diensten vergoed met de SLIM-Subsidie

Krijg tot 80% van onze diensten vergoed met de SLIM-Subsidie

Het jaar 2020 is een jaar dat niemand nog gaat vergeten en ongetwijfeld als een pikzwarte bladzijde de geschiedenisboeken ingaat. En zeker voor de horeca, die door alle maatregelen keiharde klappen heeft gekregen....

Lees meer