Ondernemers Patrick Treichl, horecatijger, en multimediaproducent Liam Joy Niemeijer bundelen hun kracht in een bedrijf om horecapersoneel te trainen in gastvrijheid. Het loopt anders.
Niels Arntz (33), voormalig barman, vader van twee en medeoprichter van het platform Temper aan het woord. Tijdens zijn studie Bedrijfskunde verdiende hij bij in ‘de mooiste sector van Nederland’, de horeca. Hard werken, met veel plezier.
Je verkoopt als ondernemer je diensten en service. En die hebben een waarde. Als jij goed jouw toegevoegde waarde kunt onderbouwen, kun je daar een tarief voor vragen die representatief is voor de waarde die jij meebrengt.
Je verkoopt als ondernemer je diensten en service. En die hebben een waarde. Als jij goed jouw toegevoegde waarde kunt onderbouwen, kun je daar een tarief voor vragen die representatief is voor de waarde die jij meebrengt.
Emotionele gastvrijheid betekent niet dat je huilend een biertje moet tappen. Gelukkig maar. Het is eigenlijk de basisdefinitie van gastvrijheid zoals iedereen het kent. Het gaat over gastvrijheid op gevoelsniveau...
Beste horecaondernemer. Jij hebt een bedrijf in de bedrijfssector die in Nederland de Horeca heet. Een samentrekking van de woorden hotel, restaurant en cafe. Maar weet je ook hoe jouw sector in het Engels wordt genoemd? ...
In Tokyo, een stad groter dan New York, is maar een fractie van de bevolking positief getest op COVID-19. En dat terwijl in het Land van de rijzende zon het dagelijks leven haast onverstoorbaar doorgaat. Hoe zit dat?...
Het jaar 2020 is een jaar dat niemand nog gaat vergeten en ongetwijfeld als een pikzwarte bladzijde de geschiedenisboeken ingaat. En zeker voor de horeca, die door alle maatregelen keiharde klappen heeft gekregen....
Als je de afgelopen elf weken wil compenseren met de helft van de gasten betekent dat de gemiddelde besteding op je terras keer vier moet! Dat lijkt natuurlijk gekkenwerk, maar niks is onmogelijk!...
Copyright 2021 Gastvrijheidscoach Surlinio