Blogs - Krijg tot 80% van onze diensten vergoed met de SLIM-Subsidie

Wist je dat je in 2020 het grootste gedeelte van onze diensten vergoed kan krijgen?

Header Wist je dat je in 2020 het grootste gedeelte van onze diensten vergoed kan krijgen?

Het jaar 2020 is een jaar dat niemand nog gaat vergeten en ongetwijfeld als een pikzwarte bladzijde de geschiedenisboeken ingaat. En zeker voor de horeca, die door alle maatregelen keiharde klappen heeft gekregen. De Gastvrijheidscoach denkt graag in oplossingen en doet er alles aan om jou te helpen.

Heb je bijvoorbeeld onze gratis Future Proof Scan al gedaan?

Op deze pagina gaan we nog een stapje verder. De overheid heeft vorig jaar al aangekondigd flink te willen investeren in de kwaliteit van MKB-personeel. Daarom hebben zij de Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in MKB-ondernemingen (SLIM-regeling) vanaf maart 2020 beschikbaar gesteld. Het doel van de regeling is om het leren en ontwikkelen binnen het MKB te bevorderen. Hierdoor worden de kosten van jouw eigen bedrijfsacademy tot 80% vergoed door de overheid.

Wij helpen je niet alleen met het ontwikkelen en opzetten van jouw eigen online leeromgeving. Bovendien doen wij ook gewoon de subsidieaanvraag voor je. Voor de eerste ronde hebben wij al verschillende succesvolle aanvragen gedaan, maar jij kan je alvast aanmelden voor de tweede ronde die in september van dit jaar van start gaat. Dit is een kans die je niet kan laten liggen en een manier om sterker dan ooit uit deze crisis te komen. Goed getraind en goed opgeleid personeel is de sleutel tot het genereren van meer omzet.

Terug naar overzicht

svh.jpg
de-riethorst-stromenland.jpg
kings-and-queens.jpg
de-kuyper.jpg
hmc.jpg
de-sushimeisjes.jpg
axivate.jpg
citizen-m-hotels.jpg
la-colline-brasserie.jpg
fnvhoreca.jpg
snowworld.jpg
vandervalk.jpg
annemax.jpg
corendon.jpg
gouds-glas-restaurant.jpg
bidfood.jpg
knook-en-verbaas.jpg